Ο Πρίγκιπας μου, ο Βάτραχος μου..

Μαμά, σα να μη μου τα έλεγες σωστά τα παραμύθια μικρή…

Μαμά, τελικά δεν ήταν ο βάτραχος που έγινε πρίγκιπας, τελικά δεν υπήρχε καμία κατάρα που να τον κρατούσε δέσμιο, τελικά μαμά, ήταν απλά ένας βάτραχος.

Πάντα ήθελα να γράψω κάτι για τις φαινομενικές εικόνες , δεν υπήρχε καλύτερη αφόρμηση απο τα να αναφερθώ στους ΠΡΊΓΚΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΤΈΛΕΙ ΉΤΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟΙ!!

Όλες τον θεοποιούμε λίγο, δεν μπορώ να πώ και το έτερο ήμισυ το βάζει λίγο το χεράκι του. Κορίτσια μου, πόσες φορές έρχεται εκείνος ο άντρας, ο ένας ο μοναδικός, που ξεχωρίζει απο τα πλήθη και σε παρασέρνει στη δόλια υπόθεση που λέγεται καψούρα; Πόσες φορές ξεκίνησε τούτος ο άντρας οσάν πριγκιπόπουλο, σε ανέβασε στην άμαξα και σε πήγε βόλτα, και τέλος πάντων πότε και γιατί χαλάει αυτή η εξιδανίκευση;

Αναρωτιέμαι, πολλές φορές αν φταίει η γυναίκα, ξέρεις με τα γνώστα φαντασμένα μας σενάρια που ριζώνουν βαθιά στην γυναικεία φύση μας. Να βρούμε τον σωστό άντρα και πίο γόνιμο για να μας κάνει μάνες, ξέρεις πως κυλάει το στόρυ μετά, τικ τακ το βιολογικό ρολόι και απο τούθε κι εξής παραδίνεσαι στη φύση.

ΦΤΆΝΕΙ ΌΜΩΣ… 
ΠΌΣΟ ΘΑ ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΆΚΑ;;;
ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΤΟ ΒΆΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ ΤΟ ΧΕΡΆΚΙ ΤΟΥ (και μάλλον το κάνει και καλά εσύ θα μας πεις) ΚΑΙ ΦΘΆΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΕΙΣ ΠΡΊΓΚΙΠΑ ΜΑΡ ΣΥ!!

ΝΑΙ, και μετά πέφτεις απο τα ουράνια όταν συνηδητοποιείς πως εν τέλει το μωράκι σου είναι ένας βάτραχος και μισός. Που του αρέσει η μπάλα, οι μπύρες, πίτσα, γκόμενες και άντε καμιά δουλειά. Κι εσύ κάθεσαι και αναρωτιέσαι, «Πού πήγε ο έρως, ο πρίγκιπας μου; Πού χάθηκε και κυρίως τι είναι αυτό που άφησε στον καναπέ μου;;;»

Κοπελιά, αγαπημένη, τελικά ήταν λάθος το παραμύθι ή για αυτό τόσους αιώνες έχει παραμείνει παραμύθι. Ο πρίγκιπας δεν έγινε με ένα φιλάκι, ο βάτραχος δεν θα αλλάξει, φρόντισε να τον επιλέξεις σαν βάτραχο, για να ξέρεις τί θα σου ξημερώσει..
Κάτι λένε αυτοί οι σοφοί ελληνικοί λαοί, κάτι για σαπούνι και αράπη..

Αλλά, εγώ θέλω κυρίως να επικεντρωθώ σε ένα πράγμα..

Ο πρίγκιπας μας είναι απόκειμα της φαντασίας μας, και κορίτσια μου δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό, αλλά κι αυτά δεν φταίνε, είναι η φύση τους, θέλω να πώ, όχι μην το προσπαθήσεις καν.. Το φιλάκι δίνεται και θα δίνεται σε πρίγκιπες, που φέρονται σαν πρίγκιπες και σου φέρονται σαν πριγκίπισσα, αλλά το βατραχάκι θα αγαπήσεις, το βατραχάκι θα κάνεις κάποια φορά πρίγκιπα αλλά μόνο στα μάτια σου.

ΟΙ ΠΡΊΓΚΙΠΕΣ ΕΠΈΘΑΝΑΝ ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΜΕ ΦΕΓΓΆΡΙ, ΓΕΝΝΉΘΗΚΑΝ ΒΑΤΡΆΧΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΠΛΗΓΈΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΏ, ΚΑΙ ΖΟΎΝ ΑΝΆΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΌ.

παντοτινά αισιόδοξη,
Ε.Κ.

 

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο Πρίγκιπας μου, ο Βάτραχος μου..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s